vasstulan 1100

Fjellkafé

Her serverer hyggelig betjening, mat og drikke til sultne og tørste fjellfolk, i trivelige nyoppussede lokaler. Ta lunsjen på Vasstulan 1100, nyt utsikten og peiskosen før du glir tilbake til hytta.

Mer informasjon?

Sjekk vår Facebook-side
Sjekk vår Meny

I tillegg til fersk bakst,
småretter og middagsretter
har vi salg av lokalmat.

I kafeen får du tradisjonelle retter der mye er hjemmelaget. Menyen varieres etter årstid, og vi vil gjerne at maten passer til omgivelsene. Pannestekt ørret i rømmesaus, servert med flatbrød fra Uvdalsleiven eller husets rømmegrøt med spekemat fra Nabokjerringan er svært populært.

Men etter en langhelg i fjellet er det ofte husets kjøttkaker med kålstuing, tyttebær og poteter som står øverst på manges liste. Nyt utsikten og peiskosen før du glir tilbake til hytta.

Åpningstider:

Sjekk våre åpningstider Trykk 

Kontakt oss

“Nyoppusset hyggelig sted med god fjellmat.
Flott utgangspunkt for tur både sommer og vinter.”

– Dag Falkenberg, Google Min BEDRIFT

Lokal mat laget med hjertet!

bo hos oss!

Vasstulan 1100 Fjellkafé

Vasstulan 1100 ligger helt på toppen av Dagalifjell rett inntil FV 40. Det er ett ypperlig utgangspunkt for turer i fjellet, og på vinteren er det milevis av oppkjørte skiløyper rett utenfor døren.

Etter skituren, fjellturen eller bilturen er det fint å komme inn i den nyoppussede fjellkafeèn. Her er det lun og avslappende stemning med mye historie i veggene. →