vasstulan 1100

På Uvdals tak ligger Vasstulan 1100

Som navnet tilsier 1100 meter over havet, eller «1100 meter over hverdagen» som vi liker å si. 

Vasstulan 1100 er trolig Norges høyest beliggende hyttefelt med tilgjengelige nye tomter. Her er du i fjellet.

Nysgjerrig?

Kontakt – Einar Ro
Tlf. 909 54 600
E-post: uvdalbyg@online.no

 

HYTTER TIL SALGS


Ta kontakt for visning 

Vasstulan 1100 m.o.h. har en fantastisk beliggenhet i et vakkert høyfjellsterreng på snaufjellet, rett ved porten til Hardangervidden. Området er ifølge Aftenposten sannsynligvis Norges høyestliggende hytteområde.

Her har man storslagen utsikt fra de store vinduene i hyttene innover Dagalifjell og fjellene rundt. Det er gode solforhold i store deler av året og solen kan nytes i hytteveggen.

Utforsk mulighetene og aktivitetene Vasstulan 1100 gir deg!

Naturperlene venter på rekke og rad…

kontakt oss

Naturperlene ligger på rekke og rad rett utenfor veggen. Kun en liten spasertur unna, kommer du til Djupegrønuten på hele 1206 moh. Her er det en majestetisk utsikt. Man ser stort sett hele Hardangervidda med Hallingskarvet den ene veien og Gaustadtoppen den andre.

Skiløypene starter ved Vasstulan 1100. Uvdal skisenter sklir du ned til. Sommerstid tar du på fjellskoa dine, og går rett ut i eventyret. Her er det også kort vei til Geilo, Langedrag, Dagaliopplevelser og masse annet gøy.

Dette lille “paradiset” har tilgjengelige hytter for salg i ulike størrelser. Her er det tilgang på høyhastighets fiberkabel, det er kommunalt vann og avløp. Selvsagt vei helt frem til døren. Like ved hyttene ligger Vasstulan 1100 kafe. Her kan man få bevertning av alle slag. Les om fjellkafeen lenger ned på siden.

Langrenn:
Langrennsløypene på Dagalifjell er kjent for sine flotte og vennlige løyper hvor man har et godt utvalg av alt fra godt preparerte løyper til kvistete løyper litt utenom allfarvei for de som ønsker en tøffere naturopplevelse.

Området Dagalifjell byr på ca. 160 km med løyper og det er totalt 400km oppkjørte løyper fordelt på områdene Dagalifjell, Hardangervidda, Jønndalen og Imingfjell. Skiløypene begynner like ved hytten og skiene kan spennes på i hytteveggen. Nærmeste rundløype er Fyritjønnrunden som har en lengde på ca. 1 mil. Her kommer man helt til «topps» og kan nyte en panoramautsikt innover Dagali og nedover Numedalen.

Alpint:
Nærmeste alpinbakke er ca. 1 km unna. Her er det en solrik og barnevennligbakke med t-krokheis. Fra bunnen av bakken går det miljøbuss bort til resten av anlegget til Uvdal Alpinsenter. Alpinsenteret tilbyr bratte utfordringer og lange slakke bakken, med en høydeforskjell på hele 620m og lengste nedfart på 6200m. Fjellheisen gir deg direkte adkomst til Hardangervidden. Varmestuen midt i bakken byr på noe varmt å spise og godt å drikke. Det er også ett barneskitrekk og miniskileik for de aller minste.

Sommer & Høst:
Vasstulan byr også på mange flott aktiviteter på sommerstid. Området har merkede turstier i alle himmelretningene, her kan man velge mellom lengre turer langt innover fjellet til korte dagsturer til omkringliggende topper. Er man glad i fiske finnes det mange gode fiskevann i nærområdet, ved å betale medlemskap i Dagalifjellets Vel får man fiske i deres fiskevann. Dagalifjellets Vel har leid fiskerettighet i flere vann hvor de har en egen fiskevannskomité som kultiverer fiskevannene, med utsetting av ørretyngel. Uvdal er også kjent for god rypejakt, flotte multemyrer og et yrende dyreliv i Langedrag naturpark.

Nærliggende områder:
Geilo ligger en knapp halvtime unna i bil hvor det er et godt utvalg av aktiviteter, restauranter og butikker.

Dagali er ca. 15 minutters kjøring hvor det er flere fartsfylte opplevelser med kjelkekjøring, snøskuter safari, paintball, rally på isen, hesteridning og rafting på sommeren.